Виктория Бекъм иска да изгради модна империя
Виктория Бекъм иска да изгради модна империя / Gulliver/Getty Images

Все по-заета с подготовката за участие в Седмицата на модата в Ню Йорк след две седмици, Виктория Бекъм не крие амбициите си. Тя иска да изгради империя в модата.

"Искам да достигна възможно най-много жени по света, искам да имам повече категории продукти - в момента имам пет. Но много ми се иска един ден да правя обувки, парфюми, гримове, бельо. Има толкова неща, които бих искала да правя", казва съпругата на Дейвид Бекъм, която представи първата си колекция на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2008 година. "Искам да ставам все по-голяма и по-голяма. Искам наистина да изградя империя", признава бившата певица от момичешката група "Спайс гърлс" в интервю за списание "Ню Йорк Таймс Магазин".

Тя наистина вече постигна част от целите си - има собствена линия аксесоари, слънчеви очила, чанти и джинси, отбелязва БГНЕС. Освен основната си линия - елегантни и шик рокли, тя пусна и втора колекция - "Виктория", която има по-ниска цена, и разпространява моделите си в различни страни - основно в Китай и ги продава и онлайн.

39-годишната Виктория Бекъм, която е майка на четири деца, се премести да живее със семейството си отново в Лондон миналата зима. Тя признава в интервюто си, че Лос Анджелис й липсва и дори, че самата тя е по-пригодна като личност да живее и работи в САЩ.