Ути Бъчваров скача с бънджи. Това разкри известният на цяла България кулинар в последното издание на предаването "С Рачков" всичко е възможно". Първият скок на тв водещия бил от Аспаруховия мост във Варна.

"Пет пъти минавам покрай хората с бънджи и като Зайо Байо ги питам: Може ли да скоча с бънджи?", разказа снажният Ути. Първият въпрос към него естествено бил колко тежи. "Казвам им категорично съм над 100. Не става, отвръщат ми те".
 

Ути


И така няколко години, докато един ден Ути отново не се качва на моста. И се спира на шега с традиционния въпрос: "Ще може ли да скоча с бънджи?"

"Естествено съм с идеята, че няма да скоча, защото съм над 100 килограма", спомня си първия си скок чаровният кулинар. С изненада обаче му казали, че вече могат да осъществят мечтата му.

Геро и Ути се връщат в училище в „С Рачков всичко е възможно“

"Да г-н Бъчваров, сложили сме двойно въже и може да скочите", насърчили Ути инструкторите. И тъй като нямало къде да ходи, той полетял през Аспаруховия мост.

Водещият има и съвет за онези, които все още не могат да се престрашат. "Номерът е да не гледаш надолу, само напред. И в един момент те просто те прилъгват и те цопват надолу."

Макар всеки ден да гледаме как Ути готви вкусни рецепти по телевизията, всъщност по професия той е актьор и е завършил НАТФИЗ. И още един любопитен факт - симпатичният водещ се вихри в телевизионната кухня от далечната 1996 г.
 

Ути Бъчваров във Вълчедръм.
Петя Димитрова


Сега той се подготвя да постави и световен рекорд, като изпече най-големите кюфтета на света. "Аз сервирам тройка кюфтенца с гарнитура руска салатка. Само, че всяко кюфте ще бъде по 50 кг., а салатата ще бъде 1 тон", разкри Ути.

Като голям мъж, популярното тв лице си пада и по мащабните гозби. Така например неотдавна той сготви в компанията на Влади Въргала гигантска доза кебап с телешко и печени пиперки на Фестивала на плодородието в Кирково.

 

И в това няма нищо странно, след като неотдавна Бъчваров разкри какви приказки чете на двете си дъщери преди сън. И те определено не са приказките, които вие четете на децата си...
 
 

С дрехи във водата: Маги Джанаварова скочи облечена в басейн

Останалите гости на Рачков бяха Керана, Андреа Банда Банда, Петя Кюпова, Етиен Леви, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.