Маги Джанаварова, Рафи Бохосян и Борислав Захариев - Боби Турбото скочиха с дрехите в пълен басейн. Певицата бе част от звездния състав на шоуто „С Рачков всичко е възможно“ и новото предизвикателство “1D”.

Режисьорът на „С Рачков всичко е възможно“ влиза в новия епизод на шоуто

Е, басейнът беше само нарисуван, но това не попречи на Маги да покаже уменията си на плувец. Или ако трябва да бъдем точни - на актриса. Тя се въплъти в ролята на отегчена майка, която предпочита да се отдаде на плажни свалки, отколкото да наглежда детето си. Докато безгрижно отпиваше от коктейла си, синът й (Рафи) почти успя да се удави в нарисувания басейн, но бе изваден от водата точно навреме от наточения спасител Боби Турбото. Финалът както се досещате бе романтичен и историята завърши идилично.

Маги Джанаварова


Вероятно част от почитателите на Маги Джанаварова са останали разочаровани, че "скачането" в басейна не беше по бански. Единственото, което свали от себе си предизвикателната певица, бяха убийствените й токчета...
 

Маги Джанаварова

Ако някой иска да види Маги по бански, това е лесно поправимо. В профила й в Инстаграм певицата има доста снимки, на които е на истински плажове. И те определено не разочароват...

 
 
Наскоро Маги Джанаварова показа изваяното си тяло и на остров Крит, където е напълно възможно да са я сбъркали с древногръцка богиня.

Къде летуват родните звезди (ВИДЕО)
 
 
Веднага след предаването, чаровната брюнетка публикува в историите си снимка от летището и видео от самолета. Интересно накъде ли е потеглила Маги? Дали няма да е някое горещо кътче, от което отново ще ни зарадва със знойни снимки?

Няма никакво съмнение, че пътешествията са сред най-любимите занимания на г-жца Джанаварова. Париж, Виена, Будапеща, Абу Даби, Лондон, Цюрих са само част от градовете, които е посетила наскоро певицата.

 



          Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.