Hell"s Kitchen
Hell"s Kitchen
За първи път в историята на Hell’s Kitchen България зрителите на NOVA станаха свидетели на финален дуел между две жени. В последните грандиозни битки за четвърти сезон на кулинарния формат Виктория премери сили с Валентина, но немската възпитаничка заслужено грабна чека с голямата награда от 100 000 лева. В края на епизода Шеф Ангелов изненада всички с новината за предстоящия нов сезон на предаването. Всеки който иска да е на мястото на Валентина, може да се запише на кастинг.

„Много благодаря, Шеф! Все още не мога да повярвам. Много съм щастлива и развълнувана“, сподели Валентина веднага след победата. Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България: „Ти накара всички да се влюбят в теб. Семейството ти само може да се гордее.“

Победата бе на една ръка разстояние от Виктория и Валентина, а последното предизвикателство за сезона тества тяхното ниво и въображение в кухнята. Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше равен, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната чиния на Валентина и тя спечели предимство в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки. Сините „захарчета“ на Валентина издаваха поръчките със светкавична бързина, но отборът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно. Анкетните карти, които шеф Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се превърна в кралицата на четвърти сезон на Hell’s Kitchen България.

Кастингът за пети сезон на Hell’s Kitchen България започна!