/ Hell’s Kitchen
Тази вечер предстои финал за звездния отбор, а утре ще стане ясен големият победител в сезон 6 на най-горещото кулинарно риалити
Безпрецедентна ситуация беляза епизода на Hell’s Kitchen вчера – тримата финалисти в кулинарното риалити предложиха брак на своите любими и получиха жадуваното „Да“ от тях. Нестандартният троен годеж, който се случва за първи път в телевизионния ефир, предизвика огромен интерес у зрителската аудитория. Според официалните пийпълметрични данни, аудиторният дял на Hell’s Kitchen сред аудиторията в активна възраст (18-59 години) е 37,7%, а по същото време втората телевизия в класацията е с чувствително по-нисък резултат.

аудиторен дял

С този резултат епизодът на Hell’s Kitchen се превръща в рекордьор за сезон 6 – това е най-високо отчетената стойност от всички 37 епизода излъчени до момента. В минутите, в които бе направено първото предложение за брак, NOVA е гледана от над 40% от разглежданата аудитория, докато втората телевизия в класацията има близо два пъти по-нисък резултат.

В дигиталните платформи епизодът на Hell's Kitchen също предизвика огромен интерес. Видео откъсите от епизода на Кухнята на Ада в TikTok, Instagram и Facebook са реализирали близо два милиона и половина гледания до момента. Публикацията с най-интересния момент от предаването вчера – предложенията за брак в Кухнята на Ада, има близо 10 хиляди реакции във Facebook.

Hell"s Kitchen
Hell

Днес от 20:00 ч. по NOVA в Hell’s Kitchen предстои финалът за звездния отбор, когато поп фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева ще се изправят една срещу друга за последен път. Тази вечер ще разберем и кои ще бъдат двамата готвачи, който ще се борят за победата в големия финал на Hell’s Kitchen утре. Талантливият Чоткин, прецизният Димитър и изненадата на сезона Станислав ще се изправят един срещу друг, а в края на кулинарната битка един от тях ще напусне Кухнята на Ада завинаги.

Опитната Бони или амбициозната Гърдева – коя ще грабне титлата “Най-добър готвач сред звездите” и кой ще стане големият победител в Hell’s Kitchen 6?

Hells Kitchen
Hell’s Kitchen

Не пропускайте епизодите на кулинарното риалити днес и утре вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.