/ NOVA/Красена Ангелова
Ина опитва да измъкне отвлечената си дъщеря, а Димитър е поставен пред опасен избор в криминалната драма този петък, от 22:00 ч. по NOVA
Опасностите за Ина Арнаудова (Гергана Данданова) и цялото й семейство се увеличават с всеки изминал час в новия епизод на „Клетката“ - утре вечер, точно в 22:00 ч., по NOVA. И докато времето неумолимо тече, отчаяната майка е наясно, че всяка следваща минута може да се окаже пагубна за живота на дъщеря й Михаела (Маргарита Лъчезарова). Отвлеченото момиче е в плен на бизнесмена Антон Миланов–Архонта (Боян Младенов), поставил ултиматум на Арнаудова за връщането на откраднатите 10 милиона.

Ина трескаво мисли план как да излезе от затвора, за да помогне на детето си, но дори и не подозира, за изчезването на своя съпруг Тодор (Мартин Димитров). Разследвайки какво се е случило с откраднатите пари, Тото попада на важна следа, свързана с гаража, където те първоначално са били скрити. Така стига до мистериозния бивш полицай Желю Монев (Тодор Кайков), който очевидно е замесен в заплетения случай с откраднатата сума. Решил да го притисне, за да получи повече информация, Тото рискува смело, провокирайки непознатия в името на спасението на дъщеря си.

Клетката
NOVA/Красена Ангелова

Монев обаче се оказва не само опасен, но и добре въоръжен. Какво ще последва от сблъсъка им, къде е безследно изчезналият Тодор и дали ще се сбъдне най-лошото предчувствие на София (Жаклин Дочева), че с него се е случило най-лошото?

Клетката
NOVA/Красена Ангелова


Гендова не може да си намери място след изчезването на Тодор, когото чувства още по-близък след развоя на драматичните събития в последните месеци. Убедена е, че той е станал жертва на последните разкрития и подозира, че Монев може да го е ликвидирал. Тя разпитва най-близкия приятел на Тото – финансиста Калоян Бехар (Филип Гуляшки), но не успява да разбере нищо повече. Уплашена, София опитва да съобщи на Ина, но не успява, заради извънредния режим, обявен в затвора. Тя се обръща за помощ към социалния инспектор Димитър Пелев (Асен Блатечки) и споделя страховете си. Научавайки подробности за критичната ситуация, в която се намират Арнаудови, Димитър е поставен пред сложен избор дали да се намеси. Ще поеме ли риска, прекрачвайки правилата, на които сам толкова държи? Или ще следва стриктно задълженията си, за да не се компрометира – не пропускайте да проследите в следващия епизод на „Клетката“ този петък, от 22:00 ч., по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата му и в официалния Instagram профил.