шеф Люк Дебов
шеф Люк Дебов / NOVA
Шеф Люк Дебов, носител на звезда Мишелин, ще изнесе мастър клас пред финалистите
Популярният френски сладкар шеф Люк Дебов пристига от Париж, за да изнесе мастър клас в Hell’s Kitchen България на претендентите за наградата от 100 хиляди лева. Французинът е главен сладкар в школата „Дюкас“, създадена от носителя на 21 звезди Мишлен Ален Дюкас. Дебов, който също е носител на престижното отличие, ще приготви десерт, който ще включва специално изработена кристална круша.

В послания епизод на най-горещото кулинарно шоу шеф Ангелов се раздели с Наталия. Така в топ шест на Hell’s Kitchen попаднаха две жени – Цветомира и Виолета и четирима мъже – Станислав, Асен, Кристиан и Васил. След вечерната резервация още един готвач ще напусне шоуто. Това ще се случи само три седмици преди големия финал.

Изпитанията пред кулинарите стават все по-сложни и изискват все по-големи познания в кулинарията. Дали това ще препъне по-неопитните в кухнята или тези, за които напрежението от високите очаквания на шеф Ангелов е най-голямо, ще разберем в края на епизода.

шеф Люк Дебов
NOVA

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.