Тенисистка стана колумнистка, оплака се за секса

Андреа Петкович
Андреа Петкович / Guliver/Getty Images
Една от най-провокативните и интересни тенисистки Андреа Петкович сподели откровени неща от своя личен живот. Германката направи това в своята нова колонка "30 любов" във вестник "Зюддойче цайтунг", съобщава gong.bg. Петкович обясни, че в нея ще пише за тенис, филми, хотели и барове. Още с първата си изява обаче тя прикова вниманието с разкази за личния си живот.
 
30-годишната Петкович споделя за нелекия живот на тенисистите. „Сезонът започва през януари в Австралия и завършва в средата на ноември в Сингапур. В тази одисея от близо 11 месеца пътуваме от едно място на друго, всяка сутрин се събуждаме в различна хотелска стая и дори накрая забравяме как изглежда собствената ни майка“, казва Петкович.

Унгарка ли ще е новият секс символ в тениса? (СНИМКИ)

Напомняйки, че употребата на дрога е немислима, а консумацията на алкохол е нежелателна поради въздействието върху тялото, тенисистката стига и до изповед за секса. „Сексът не е изключен, но или съм твърде неспособна, или го правя с нежелание. Това е защото за мен не е толкова просто да достигна до секс”, казва Петкович.


Коя е рускинята, за която казват, че съчетава чара на Анджелина Джоли и Меган Фокс? (СНИМКИ)

Тя отбелязва, че когато другите хора си тръгнат от работа, се прибират при семействата си, срещат се сприятели на по бира и така според нея се справят бързо със стреса. „Когато аз имам лош ден на работа, трябва да обясня защо е бил лош пред непознати хора с микрофони и камери“, обяснява тенисистката. И допълва, че когато остави това зад гърба си, няма кой да я чака вкъщи – семейство приятели или партньор, а празната хотелска стая.

Андреа Петкович
Guliver/Getty Images

Любопитни новини за звездите в спорта четете в gong.bg
gong.bg