/ Gulliver/Getty Images
Попзвездата Тейлър Суифт разкрива интимни подробности от живота си в документалния филм "Тейлър Суифт: Мис Американа", който откри кинофестивала "Сънданс", съобщи Асошиейтед прес.

Суифт, която обикновено пази в тайна личния си живот, разкрива във филма на режисьорката Лана Уилсън, че е страдала от хранително разстройство, описва вътрешната си битка да се отучи да говори открито за политика и споделя, че спечеленото съдебно дело за сексуално насилие през 2017 г. е повратен момент в живота й.

Това са най-високоплатените певици за 2019 (ВИДЕО)

Филмът ще бъде излъчен на 31 януари от стрийминг платформата "Нетфликс". Представена е история за изпълнителката, която макар да се превръща в мегазвезда още като тийнейджър, се лута известно време, докато намери гласа си. Във филма Суифт казва, че винаги се е старала да бъде "добро момиче" и се нуждаела от насърчителни потупвания.

От филма зрителите научават, че тя обича да пие бяло вино с лед и че допреди няколко години не била опитвала бурито.

Тейлър Суифт подобри рекорда на Майкъл Джексън (СНИМКИ/ВИДЕО)

Певицата влезе в залата за прожекцията на филма на кинофестивала, след като осветлението бе загасено. След прожекцията тя отговори на въпроси заедно с Уилсън. Суифт каза, че се притеснявала да работи по сценария заедно с Уилсън, но режисьорката спечелила доверието й.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА