Според обществените норми е нормално една жена да излиза с по-възрастни мъже или поне с близки по възраст. Но има жени, които нарушават стереотипите. Те са успели и богатите и не робуват на това табу. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Хайди Клум

Актрисата се омъжи за немския музикант Том Каулиц в началото на миналата година. Тя е с 16 години по-голяма от своя съпруг, който е член от музикалната банда Tokio Hotel.

За Хайди Клум това е трети брак, преди това тя е омъжена за актьора Рик Пипино, както и за певеца Сийл.

Хайди Клум и  Том Каулиц
Gulliver/Getty Images

Камерън Диас

Холивудската звезда Камерън Диас и музикантът Бенджи Мадън са поредната щастливо омъжена двойка сред знаменитостите с разлика във възрастта. Те сключват брак през 2015г., като преди това излизат една година. 47-годишната актриса и 41-годишният музикант изглеждат наистина щастливи пет години по-късно.

Камерън Диас и Бенджи Мадън
Gulliver/Getty Images

Шакира

Друга известна двойка, която попада в този списък, е колумбийската певица Шакира и испанският професионален футболист Жерар Пике. Разликата във възрастта им е 10 години, но това очевидно никога не е било проблем за тях.

Шакира, която в момента е на 43г., започва да се среща с 10 години по-младия футболист още през 2011 г. В момента двойката има две очарователни деца.

Миранда Кер

Моделът Миранда Кер и бизнесменът Евън Шпигел са поредната двойка знаменитости с разлика във възрастта. 37-годишната красавица и 30-годишният съосновател на Snap Inc. започват да се срещат през 2015 година.

Година по-късно двамата се сгодяват и през 2017 г. се женят на частна церемония в Лос Анджелис. През 2018г. и 2019г. се раждат двете деца на двойката. Актрисата има и трето дете от предишния си брак с актьорът Орландо Блум.

Шакира и Жерар Пике
Gulliver/Getty Images

Джулиан Мур

Разликата във възрастта между актрисата Джулиан Мур и Барт Фройндлих е 10 години. 59-годишната холивудска звезда и 50-годишният филмов режисьор и сценарист се запознават на снимачната площадка на „Следи от детството“ през 1996 година.

Оттогава двамата са неразделни и през 2003 г. решават да се оженят. 24 години след срещата двамата все още изглеждат също толкова влюбени!

Джулиан Мур и Барт Фройндлих
Gulliver/Getty Images