Страните, в които се прави най-много секс
Страните, в които се прави най-много секс / ThinkStock/Getty Images

Кои са нациите по света, чиито представители отделят доста време да "мачкат чаршафите"? Отговор на този въпрос дават международни проучвания, цитирани от в. "Дейли експрес".

10. Мексико

Проучване от 2014 г. показа, че Мексико се нарежда сред държавите в света с един от най-високите проценти на сексуално задоволство. През 2008 година се наложи в страната да бъдат раздадени 700 000 копия от образователни книжки за секса сред студентската популация, след като беше установена нейната сексуална неудържимост.

До какво води липсата на секс?

9. Швейцария

С прогресивните си възгледи за легализирането на проституцията, популярността на лицензираните публични домове и либералното отношение към порнографията, Швейцария е известна като една от най-освободените сексуално страни в света.

Ако искате редовен секс, избягвайте тези храни и напитки

Направено през 2013 г. проучване показа, че 21 процента от швейцарците окачествяват сексуалния си живот като "превъзходен", а други 20 процента са любители на секса на открито.

8. Испания

Страната е известна със сексуално заредената си култура. Славата на най-палавото място в Испания има Барселона.

7. Малайзия

Малайзия е силно консервативна страна, като предмет на спорове е дори сексуалното образование в училищата. Зад затворените врати на домовете си обаче малайзийците дават воля на силното си либидо.

6. Италия

Не само младите италианци се наслаждават на секса. Скорошно проучване в страната установи, че 32 процента от хората над 60-годишна възраст също се отдават редовно на интимни ласки.

5. Полша

Страната дори има годишен фестивал Еротикон, на който се показват най-новите секс играчки и механизми.

4. Китай

През последните осем години само в Пекин са отворени 5000 сексшопа. Над 70 процента от секс играчките в света се произвеждат в Китай. В страната дори се организира годишно Секспо.

3. Русия

Скорошно проучване установи, че сред жените в Европа най-активни сексуално са рускините, които правят секс средно 12 пъти месечно.

2. Бразилия

Страната е родината на прашките. Направено през 2014 г. проучване показа, че бразилските любовници са най-издръжливи в леглото.

1. Гърция

Традициите на страната в секса са още от най-древни времена. Според проучване от 2012 г. средностатистическият грък прави секс 164 пъти годишно и практикува средно шест дейности в спалнята, сред които ролеви игри.

Източник: БТА