/ NOVA
Всяка грешка в играта ще носи гурме изненада за мъжете
Специална и много емоционална игра очаква двойките в новия епизод на „Един за друг“, в който ще се срещнат две стихии – снахи и свекърви. След като миналата седмица лидерите в генералното класиране Радина и Петър напуснаха състезанието, начело вече са Виктория и Явор с близо 60 000 лв. Последни засега са Викси и Георги с малко над 38 500 лв. в сметката си. В новото изпитание дамите ще облекат официални тоалети и ще отидат на ресторант, в който обаче нито ще хапват, нито ще готвят. Комуникацията в семействата ще бъде поставена на тест, когато в картинката влизат свекървите. Как ще реагират дамите, не пропускайте утре вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Един за друг
NOVA

В първото индивидуално предизвикателство ще играят двете най-важни жени в живота на един мъж – неговата жена и майка му. Кавалерите ще отговорят на 30 въпроса с два възможни верни отговора – снаха или свекърва. За да спечелят залога, дамското дуо ще трябва да познае коя от двете готви по-добре или коя е по-забавна. За успех в тази игра са им нужни минимум 6 верни попадения. Всяка грешка обаче ще има сериозни последствия – мъжете ще похапват от специално гурме меню, което едва ли ще бъде по вкуса им. Какви изненади ги очакват, гледайте в новия епизод на „Един за друг“.

Един за друг
NOVA

Как ще реагират двойките на неочакваните гости? Разбират ли се снахи и свекърви? Коя двойка ще бъде първа във временното класиране след края на играта, не пропукайте в най-романтичното риалити - тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.