/ Gulliver/Getty Images
Звездите от „Властелинът на пръстените“ Илайджа Ууд (Фродо Бегинс), Шон Остин (Самознай), Доминик Монахан (Мери Брандибук) и Били Бойд (Пипин Тук) се събраха отново 20 години след първата премиера на филма.

Те са присъствали на прекрасна вечеря, организирана специално за срещата, а звездата от "Изгубени" Доминик сподели най-сладката им снимка, на която вечерят заедно.

41-годишният Илайджа, 45-годишният Доминик, 51-годишният Шон и 53-годишният Били се срещат за първи път преди повече от 20 години, за да снимат трилогията "Властелинът на пръстените", като филмите излизат от 2001 до 2003 г. Две десетилетия по-късно любовта им към поредицата е все така силна, като

Доминик си спомни пред Metro.co.uk за сюрреалистичното преживяване в деня на "Оскарите" през 2004 г., когато "Завръщането на краля" получи 11 награди, включително за най-добър филм.
 
Той разказа: "След като спечелихме, се качихме на сцената и Стивън Спилбърг дойде при нас четиримата и каза: "Внуците ми ще се радват, че имах възможност да се запозная с вас", а аз си спомням, че просто си помислих: "Това е едно от най-необикновените неща, които съм чувал. Мисля, че този завършек на церемонията по връчването на "Оскар"-ите беше наистина блестящ момент за всички нас".
БГНЕС