2021 г. трябваше да бъде годината на Миа Халифа. Не, тя не планираше да се завърне ударно в порно индустрията. Планираше да вдигне голяма сватба.Тя и шеф готвачър Робърт Садберг бяха сгодени още от март 2019 г., по-късно се и ожениха, но през лятото на тази година приказката приключи, пише каналът "Най-яките мацки" във vbox7.
 


Е, двамата първо решиха да си дадат почивка един от друг, но всеки знае как приключват тези истории. Накрая Миа обясни, че между двамата е настъпила "кулминация от неразрешими, фундаментални различия, за които никой не може да вини другия". И така Миа Халифа остана отново сама, но вече с два развода зад гърба си.
 


Но както често се случва в света на известните и богатите, на Миа не ѝ бяха нужни много месеци, за да стъпи отново на краката си и да намери нова половинка. Намери я в лицето на Джей Кортез - пуерторикански певец и автор на музика. И това е официално, въпреки че около месец разни таблоиди спекулираха по темата.
 


Миа Халифа неведнъж е говорила за токсичната среда, работа, взаимоотношения и опит като цяло в порно индустрията. Въпреки това обаче тя е една от най-печелившите създадели на съдържание в OnlyFans. Нетното ѝ богатство възлиза на около 15 млн. долара, като се занимава и с чисто инфлуенсърска работа в Instagram.
 


Освен това Миа  започна да влиза във форма за сватбата, която така и не се състоя, но към момента си съперничи по форма с много фитнес модели.
 

Но дали тя е все още така скандална? О, да! Наскоро бившата порно звезда влезе под прожекторите на медиите казвайки, че един ден дъщеря ѝ (която все още няма), ще трябва да даде поне 13 хил. долара за силиконови импланти, за да има гърди като нейните, и 15 хил. долара за нов нос.