Много от нас, сблъскали се с изневярата знаят, че тя не е само физическа. Тя е и емоционална. Често пъти тя дори е по-страшна и води до очуждение между партньорите. Тук става въпрос за непрестанни чатове, флирт, промени в отношението към партньора. 

Какви са най-честите признаци, че партньорът ви изневерява? Вижте ги в канала "Опасни връзки" във vbox7:

Странният нов приятел

Това може да бъде човек, с когото партньорът ви тренира, може и да е колега. Партньорът ви вероятно често говори за него и като че ли повече се вълнува за този нов човек, отколкото за вас. Същевременно обаче любимият човек може и да проявява раздразнение, ако вие се интересувате за този нов човек в живота му. Може да ви обвинява, че ревнувате, или че твърде подозрителни.

Промяна в приоритетите

Хората, които изневеряват емоционално, дори и да нямат намерение да изневерят в пълния смисъл на думата, често пререждат приоритетите си и официалните им партньори не са на топ места. Така например времето през уикенда за общи планове изведнъж ще стане за индивидуални планове. И емоционално изневеряващият няма да отстъпи, за да прекара времето си с вас.
 


Любовта към телефона

Изведнъж емоционално изневеряващият се привързва към телефона си и социалните мрежи. Те ще спят с телефона под възглавницата, а да надникнете в него става мисия невъзможна. Ако пък все пак успеете, с изненада ще установите, че устройството е заключено с цифрена парола.

Работата...

Ако партньорът ви винаги се е прибирал след работа на време, а изведнъж престане да го прави и започне да ви обяснява, че има да довършва нещо или пък са го задържали, е време да се запитате какво всъщност става.
 


Не говорите

Ако партньорът ви получава повече внимание от някой друг, вероятно и ще ви споделя по-малко на вас. И няма да се интересува от вашия ден, вашите проблеми.