Холивудскти звезди не останаха безучастни в тези трудни дни и дариха щедри суми в борбата с коронавируса. Анджелина Джоли е една от първите, които публично проговориха за тежките последствия от пандемията върху живота на най-уязвимите. Дарението на актрисата е насочено към децата, които разчитат на изхранване в държавните училища. Вижте щедрите дарения на холивудските звезди в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Риана

Певицата дари $5 млн. за превенция на коронавируса.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s so beautiful 😍🔥 #rihanna #navy #badgalriri #rihannanavy #fentybeauty #robyn #fenty #yellowdress

A post shared by RIHANNA (@riri_thequeen) on


Кайли Дженър

Най-младата милиардерка в света дари $1 млн. за закупуване на маски и защитни екипировки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New lip alert 👄 lipstick & liner in shade “Girls Trip” launching on the 22nd 🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on


Джъстин Бийбър

През февруари канадският изпълнител дари $29 000 на благотворителна организация в Китай в помощ на пострадалите от коронавирус.

Джъстин Бийбъ
Gulliver/Getty Images


Тейлър Суифт

Певицата раздаде по $3000 на някои от феновете си, които са в затруднено финансово положение, след като са загубили работата си заради пандемията.

Тейлър Суифт
Gulliver/Getty Images


Анджелина Джоли

Актрисата дари $1 млн. на организация, която се грижи за деца, чиито семейства нямат достатъчно средства, за да им осигурят храна.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

Семейството дари $1 млн. на организации, които осигуряват хранителни банки в САЩ и Канда. Тези хранителни банки предоставят храна на хора, които са под карантина и им е забранено да напускат дома си.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли
Gulliver/Getty Images

Арнолд Шварценегер

Бившият губернатор на Калифорния също дари $1 млн. на организация, която се грижи за набирането на средства, като маски и защитни екипировки на лекарите на първа линия.