Много от холивудските бракове свършват с развод. Тогава настава един доста неприятен момент - съд за издръжка, подялба на имуществото. Какви суми плащат някои известни личности на бившите си половинки за децата? Вижте в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Бритни Спиърс

Певицата изпраща по $20 000 всеки месец на бившия си съпруг Кевин Федерлайн за двете им деца Шон и Джейдън. А след като получи психически срив, сумата бе увеличена с още $5000.

Бритни Спиърс
Gulliver/Getty Images

Еди Мърфи

Актьорът има десет деца, но това от певицата Мел Би му излиза най-скъпо за издържане. Връзката между Еди Мърфи и певицата от „Spice girls” не продължи дълго. Дълго време, след като се роди дъщеря им Ейнджъл, той не я признаваше. След ДНК тест Мърфи се увери, че момиченцето е негово. Днес той плаща по $59 960 на месец за издръжката на Ейнджъл.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas!!! 🎄

A post shared by Bria (@bria_murphy) on


Чарли Шийн

Актьорът има четири деца. Две от тях са от актрисата Дениз Ричардс, на които изпраща по $55 000 на месец. Другите две деца са близнаци от актрисата Брук Мюлер, на които също праща по $55 000 на месец.

Чарли Шийн отново поиска намаляване на детска издръжка

Том Круз

Том Круз и Кейти Холмс се разведоха през 2012 г. след пет години брак. Двамата имат дъщеря Сури, на която Круз изпраща по $33 000 всеки месец.

Том Круз
Gulliver/Getty Images


Мик Джагър

Фронтменът на "Ролинг стоунс" има осем деца. Последното се роди, когато той бе на 72 години. Джагър е задължен да изпраща по $15 000 на месец на най-малкото си дете Девро Джагър.

Мик Джагър
Gulliver/Getty Images

И още:

Холивудските двойки, за които забравяме, че имат общи деца (ГАЛЕРИЯ)

ГАЛЕРИЯ: Звездите с най-много деца