Мерил Стрийп
Мерил Стрийп / Guliver/Getty Images
Голямата холивудска звезда Мерил Стрийп се появи на церемонията за 90-ите награди "Оскар" с дълга червена рокля с "обилно" деколте и деликатно коланче около талията.

Най-впечатляващите рокли на червения килим на наградите Оскар (СНИМКИ)

 

Юбилейната церемония на наградите „Оскар“ (СНИМКИ)

Видът й допълваха косите, прибрани в елегантен кок, и очила без рамки. Феновете, наблюдавали шоуто, бързо откриха прилика между актрисата и Феята-кръстница от анимацията "Шрек", заливайки социалните медии с шеговити коментари, пише в. "Дейли експрес".

Мерил Стрийп
Guliver/Getty Images

Победителите на тазгодишните „Оскар“-и

Почитателите масово коментираха очебийното сходство между 68-годишната трикратна носителка на "Оскар" и анимационната героиня. Някои шегобийци обаче дори стигнаха дотам, че да предлагат по популярната анимация да бъде заснет игрален филм, за да може Мерил Стрийп да изиграе ролята на Феята-кръстница.
https://twitter.com/Daily_Express/status/970592253038112768

Сексуалният тормоз беше акцент на „Оскар“-ите

В социалните мрежи не липсваха и зрителски коментари от типа: "Стрийп, облечена като Феята-кръстница, е най-доброто нещо, което някога е виждано на "Оскар"-ите".

Мерил Стрийп беше номинирана за 21-ви път за "Оскар" за ролята си във филма "Вестник на властта" на Стивън Спилбърг, припомня изданието.

Мерил Стрийп
Guliver/Getty Images

Всички новини около наградите "Оскар" може да намерите тук


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА