Шарън Стоун и Шанел Уест Коуст
Шарън Стоун и Шанел Уест Коуст / Gulliver/Getty Images
Известната холивудска актриса Шарън Стоун съди рапърката Шанел Уест Коуст за това, че е използвала без разрешение имената й в парчето и видеото към него "Sharon Stoned", съобщава сайтът Контактмюзик.

На 61: Шарън Стоун на корицата на Аllure
 
Хитът видя бял свят през 2018 година и силно разгневи холивудската прима. Тя обвини рапърката, че използва името и имиджа й с търговска цел, без да е получила разрешение по съответния ред. В съдебния иск, подаден от адвокатите на Стоун, се изтъква, че киноактрисата има богата творческа кариера, занимава се с благотворителност и винаги е държала да контролира как името и имиджът й се използват в публичното пространство.
 
Адвокатите на Шарън Стоун изтъкват, че Шанел Уест Коуст е изгряваща рап звезда, която отчаяно се опитва да се наложи в бранша, но за жалост яхва популярността на други знаменитости по непозволен начин.

Шарън Стоун: След инсулта загубих всичко

В инкриминираната песен на рапърката името Шарън е повторено 99 пъти, а Шарън Стоун - 33 пъти. Шанел е използвала звездата от "Първичен инстинкт" като трамплин, за постигане на собствена слава, без да й е поискала разрешение за това.
 
Във видеото на рапърката се рекламирали и продукти, свързани с употребата на марихуана, което допълнително дискредитирало името на Стоун.

И още:

Шарън Стоун и младото й гадже разпускат в Испания

Неустоимата красавица със сини очи: Как остарява горещата Шарън Стоун (СНИМКИ)

Актрисата Шарън Стоун пише песни

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА