/ Guliver/Getty Images
Холивудската знаменитост Шарън Стоун стана автор на песни, съобщи Контактмюзик. Това разкри нейният приятел в областта на шоубизнеса Тио Хъчкрафт.
 
59-годишната актриса се насочила към композирането на песни заедно с приятеля си и фронтмен на групата "Хъртс" Тио Хъчкрафт. Шарън участвала в звукозаписна сесия заедно с Тио, след като двамата се сприятелили на парти.
 
"Срещнах я на парти в Лос Анджелис", разказа Хъчкрафт. "Седнах до нея и двамата прекарахме цялата нощ в разговори. Разговаряхме единствено за музика. Шарън ми каза, че пише текстове за песни. Така че когато се върнах у дома, седнах зад пианото, за да изпълня няколко композиции по нейни текстове", признава той.
 
Хъчкрафт освен това поясни, че влиянието на Шарън в холивудските среди му помогнало да получи първата си филмова роля.
 
"Бях в нейния дом и двамата работехме над песен, когато стана ясно, че Шарън се снима във филм", допълни той.
 
"Режисьорът се навърташе наоколо и ме попита дали искам да й партнирам във филма. В края на краищата се снимах в ролята на неин любовник. Лентата е озаглавена "A Little Something For Your Birthday". Прекарах един ден в леглото заедно с Шарън Стоун. Това бе любовна сцена. Беше забавно, защото сме големи приятели. Тя е изумителна жена, Шарън е легенда", разказва още Хъчкрафт.
БТА