/ БГНЕС
Китаристът на легендарната британска група "Ролинг Стоунс" Рони Ууд разкри, че е заменил алкохола и наркотиците с преждата и куките, пише в. "Дейли стар".

Музикантът, който допреди десетилетие запълваше нощите си с дрога и пиене, сега се е "кротнал" и прекарва спокойни вечери, отдаден на новото си хоби - плетенето, в компания на младата си съпруга и двете им дъщерички.

Седемдесет и три годишният Рони Ууд сподели като гост в подкаста "Чай с Туиги", че запълва вечерите си с плетенето на "безкрайни шалове".

а, плета. Навремето помагах на майка ми и й държах кълбото с прежда. Тя ме научи на обикновена плетка, която владея и до днес. Сега плета безкрайни шалове", споделя музикантът.

Рони Ууд допълва, че вече води спокоен живот с 41-годишната си съпруга Сали и 4-годишните им дъщерички, близначките Алис и Грейси.

Китаристът на "Ролинг Стоунс" признава, че от миналото му все пак е останала една зависимост - от еспресото. "Навик ми е от времето, когато се опитвах да се изчистя и не можех да пия нищо друго, само кафе. Жив пример съм за ползите от напитката, тъй като пия достатъчно количество от нея", допълва Ууд.
БТА