Роклите на наградите Златен глобус – блясък и много цвят
Роклите на наградите Златен глобус – блясък и много цвят / Guliver/Getty Images

Вечерта на 71-ите награди Златен глобус глобуси започна доста "мокро", след като канализационна тръба се спука и наводни червения килим, но това не попречи на звездния блясък, който струеше от звездните дами и господа.

Певицата Тейлър Суифт и актрисите Рийз Уидърспун, Ейми Адамс и Амбър Хърд успяха да заковат погледите с рокли с висока талия и голи рамене, но в различни цветове. Ейми премина по червени килим в красива двуцветна рокля на Valentino, а Рийз Уидърспуун изглеждаше елегантно и изтънчено в рокля на Calvin Klein в морско синьо.

Красавицата Амбър Хърд беше в тъмносиня рокля с дълбока цепка на единия крак на модна къща Versace. Джулия Робъртс изглеждаше изключително стилно в рокля на Dolce&Gabbana, а нейната колежка Сандра Бълок беше облечена в спортно-елегантна рокля, съчетаваща бяло с розово и светло синьо.

Кейт Бланшет както винаги стилна в черна дантела от Valentino с красиво изрязан гръб, посочва БГНЕС. Мила Кунис беше избрала красива рокля с блестящи пайети в горната част на марката Gucci. Същата марка беше избрала и бременната Оливия Уайлд, която заслепи всички с искряща наситено зелена рокля.

Джесика Частейн, която има славата на една от най-изисканите актриси в Холивуд, беше избрала Givenchy за голямата нощ. Кейт Бекинсейл беше по-блестяща от всякога с метално бляскава рокля на дизайнера Zuhair Murad. Ума Търман показа фина талия с рокля на Versace, а Наоми Уотс избра Tom Ford в цвят шампанско и златни бижута.

Една от най-нестандартните рокли на килима беше тази на Ема Уотсън, която успя да изглежда естествено, младежко и елегантно с червена рокля на Christian Dior.

Най-доброто от червения килим на 71-ите награди Златен глобус можете да видите ТУК