Бет Харт
Бет Харт / БГНЕС
Блусдивата Бет Харт ще пее отново за българската публика на 10 декември в столичната зала Арена Армеец, съобщиха за БТА организаторите. Нейният първи концерт у нас бе през декември 2018 г. в зала 1 на НДК.

Лени Кравиц идва в България през 2019 година
 
На концертите си тя се раздава докрай, пее, свири на пианото, танцува, разказва истории, има невероятен й глас и интерпретаторски способности, непринуден начин да се представя на сцената, припомнят продуцентите. Според тях тя създава особена интимност, че всеки зрител да може да се почувства насаме с нея и с прекрасната й музика. Световното й турне продължава да расте с нови и нови дати, допълват организаторите.
 
Бет Харт търси нови и нови възможности за изява. На сцената се появява в различни колаборации - работи с най-големите имена в музиката и разтърсва стените на концертните зали с прославения си глас с медена дрезгавина. Списанието Blues Magazine нарече Бет Харт "ненадминатата рок звезда".

Бет Харт
БГНЕС

Бет е вокалистка на китаристи като Джо Бонамаса, Джеф Бек и Слеш. За уникалния й тембър вестник "Таймс" написа, че нещо изключително, а "Гардиан" възхвали нейните "дръзки, замислени и сърдити" изпълнения, отбелязват организаторите.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА