Актрисата Ребел Уилсън претърпя невероятната трансформация, отслабна с 24 кг. Тя определя 2020 г., като "година на здравето" за себе си. Казва, че не е целяла да бъде слаба или пък кльощава, а да бъде в по-здравословна форма. 

"Знаех, че трябва да се преобразя физически, защото по някаква причина е много трудно хората да си ме представят в сериозни роли, въпреки че работя в много креативна индустрия", сподели Уилсън преди време в интервю.

Актрисата сподели в интервю за шоуто на Дрю Баримор, че харесва извивките си и не мисли, че някога ще бъде много слаба. Щастлива е, защото има много повече контрол върху себе си и кариерата си. Новата ѝ форма определено я стимулира да бъде още по-пълноценна в това, което прави. Вижте още любопитни факти в канала "VIP Virals" във vbox7.
 

Диетата ѝ е наситена с доста протеини. Ребел споделя, че тялото ѝ реагира добре на този начин на хранене, но най-ценното са тренировките. Тя има треньор, с когото правят доста и различни упражнения, но Уилсън споделя също, че на моменти ѝ е идвало да се откаже, било доста трудно.

Все пак е намирала сили да продължи, защото знае, че това е за нейното здраве.

Тя осъзнава, че доста хора нямат възможност да ходят на фитнес или да имат личен треньор, но споделя една от тайните си за отслабването.
Оказва се, че се старае всеки ден да се движи максимално много. Дали ще е разходка до магазина или в парка, тя държи да ходи.