/ Gulliver/Getty Images
Филм с Меган Фокс се снима в България – първите снимки в Европа след блокирането „Millennium Media“ стартира от днес снимките на продукция на „Till Death“ с участието на Меган Фокс в София, България, във филмовите студия на компанията „Nu Boyana Film Studios“.

Австралийският режисьор S.K. Дейл ще режисира трилъра по сценарий, написан от Джейсън Карви. Филмът е обнадеждаващ знак за рестарта на продукциите в Европа, като ще бъде първата американска продукция, която се снима в „Nu Boyana“, след като пандемията COVID-19 спря голяма част от филмовата индустрия.

Меган Фокс е в България
 

Сюжетът разказва за Ема, изиграна от Фокс, която се озовава насред сцена за отмъщение и е оставена с белезници до мъртвия си съпруг. Неспособна да се освободи, тя трябва да намери начин да оцелее, когато пристигнат двамата убийци, за да завършат работата.

Заедно с Фокс във филма са и Иойн Макен, Калън Мълви и Джак Рот. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик („Аквамен“) ще продуцира заедно с други продуценти от „Millennium“, между които и Лес Уелдън и Танър Мобли.
 

„Ние сме много развълнувани и щастливи да можем да продължим да правим това, което обичаме - филмите“, каза Мобли.

За да могат снимките на гостуващата американска продукция да протекат безопасно в съответствие с процедурите за безопасност на COVID-19, местните разпоредби, както и указанията на SAG, „Millennium“ заяви, че работи с българското правителство и Министерството на здравеопазването. Някои от тези мерки включват задължително тестване за коронавирус на актьорите и екипа както преди, така и по време на производството и снимането, социална дистанция на снимачната площадка и носенето на маски от целия персонал зад камерата.
БГНЕС