Рапърска тениска на Малия Обама взриви американските медии
Рапърска тениска на Малия Обама взриви американските медии / Guliver/Getty Images

Тайнствена снимка на Малия Обама, по-голямата дъщеря на президента на САЩ Барак Обама, носеща фланелка на рапърска група, е в центъра на вниманието на американските медии, нещо твърде рядко в семейството, чийто имидж е под постоянен контрол, съобщава Франс прес.

Фотосът на младото момиче, за което американската преса пише, че не се знае дали изобразява именно нея, беше качен в Instagram от рапърския колектив от Бруклин Pro Era, който се гордее с новото си "лице".

Социалните мрежи и медиите си задават въпроса за произхода на тази снимка, на която се вижда как 16-годишната Малия носи бялата фланелка с надписа на Pro Era.

Членът на рапърския колектив Джой Бадас обясни, че кадърът им бил предоставен от техен фен. Те го поствали в мрежата, за да си направят реклама.

Белият дом, който зорко контролира имиджа и всички публични изяви на двете дъщери на президента - Малия и 14-годишната Саша, отказа всякакъв коментар.

Американската преса не пропусна да отбележи, че неволно Малия е участвала в промоцията на рапър, който преди няколко дни бе задържан в Австралия, за това че е ударил служител от охраната на концерта си.

Източник: БТА