Да бъдеш шофьор и да притежаваш лично превозно средство е не само удоволствие за много хора, но и отговорност. Отговорност за собствения ти живот, за живота на хората, които може би в един или друг момент возиш, както и за този на другите участници в движението. 

Не става дума само за спазване на всички правила за движение по пътищата, които трябва да се познават като стихотворение, но и нещо друго – да поддържаш колата си в добро състояние, защото понякога стават неприятни инциденти заради повреди. Те са непредвидими понякога, но ето защо е добре да ходим на годишен технически преглед и да обръщаме внимание на превозното си средство.

В последните дни някои известни българи споделиха за неволите си на пътя. Сред тях е джаз певицата и жури в "Като две капки вода" Хилда Казасян. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

То не може само плажове...

A post shared by Hilda Kazasyan (@hildakazasyan) on


Талантливата певица сподели снимка и разкри, че автомобилът ѝ се е развалил. На нея тя позира до колата си - вдигната от подемник, а в единия край се вижда монтьор, работещ под колата.

Към снимката певица пише: "То не може само плажове...".  И допълва: "Добре са всички! Само колата нещо се разглоби".

По-рано пък стана ясно, че актьорът и водещ Сашо Кадиев е попаднал в катастрофа. За това съобщи неговата екранна половинка Деси Стоянова. За щастие Кадиев не е пострадал, а малко по-късно, след като е уредил всичко с КАТ, се появи на екран. Стана ясно, че катастрофата е станала с тир, който избутал от пътя колата на Кадиев на слизане от околовръстното на София към бул. „България“.
 
Друга известна дама се оказа в доста неловка ситуация с колата си.

Нора Недкова бе уловена от папараци на Свети Влас да стои до колата си, която е паркирана... почти изцяло във водата. Поне задните гуми се намират там.

За случката сподели дори Мартин Карбовски, който написа:

"Плеймейтката Нора Недкова паркира в морето, чака пътна помощ. Нисан Джук струва 60 хиляди лева, но не е амфибия. Какво е амфибия?!", гласи посланието на Карбовски. 

По-късно плеймейтката съобщи в story в Инстаграм, че няма пострадали, по колата също нямало сериозни щети, но тя подчерта – не тя е била зад волана, а нейна приятелка, на която не се сърди изобщо за случилото се.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎁❤️GIVEAWAY❤️🎁 Подготвихте ли летният си стайлинг за сезон 2020?🎉 Аз и @le_chateau_de_paula решихме да изненадаме 4ма от вас!💥 Бъди още по-красив/а с @le_chateau_de_paula ,като спечелиш: -❣️🏷 Два Ваучера на стойност 50 лв, за -пазаруване по избор от @le_chateau_de_paula -❣️👗 Страхотна Рокля -❣👕 Мъжка тениска "Burberry" ❗️Правилата на играта : 1. Последвайте @le_chateau_de_paula и мен @nora_nedkova 2. Споделете в стори снимката от поста ми с таг @le_chateau_de_paula и @nora_nedkova 3. Тагнете колкото поискате приятели/ки в коментарите Победителят ще бъде изтеглен на 30.06.2020 Успех на всички участващи ❤️🎁🎉

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on


Дани Петканов скоро пострада след неприятен и нелеп инцидент. Става въпрос за "бойното му кръщене" в света на моторите, което завършва със синини, рани и неприятни охлузвания. В story той дори написа и още зловещи подробности, но тях ще ви ги спестим. 

Стана ясно, че Дани Петканов се е качил на мотора доста неподготвен - по анцуг, без специализирано облекло или екипировка. Моторът, който е подкарал, е кросов, и също не се разминал без щети.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Много добре мина бойното кръщение 🙄🙉 @kalinbenchev

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) on


Последователите на Петканов го разкритикуваха.

"Много безотговорно от ваша страна! Имате семейство 👪 мислете поне екипировка, сложете. Представям си, моят съпруг да го направи това.. 🤦🏽‍♂️ Бързо възстановяване. И следващия път умната. 🙂", се чете в коментарите. 

Ние ви съветваме да бъдете много внимателни, когато шофирате, а и не само, за да бъдат избегнати инциденти или поне да нямат по-сериозни последствия за вас самите или хората наоколо.