/ Gulliver/Getty Images
Напоследък звездите от шоубизнеса ни шокират с изцяло променени и нови визии. Тези дни световните медии обърнаха внимание на една красавица от близкото минало от любимия на всички сериал „Спасители на плажа“. Ясмин Блийт беше телевизионна звезда през 90-те години заради ролята си на Карълайн Холдън.
 

Горещата актриса трябваше да се появи само в един епизод в хитовия сериал, но направи такова впечатление, че снима цели 72.

Това ѝ отвори светъл път за кариера като модел, а по-късно пусна и своя линия бански.

Ясмин Блийт
Gulliver/Getty Images

Кариерата ѝ на актриса обаче бързо се разпадна, тя попадна в „черните списъци“ на режисьорите, след като бе забъркана в бурни скандали, а името ѝ започна да се свързва с наркотици.

През 2001 година актрисата бе арестувана за притежание на кокаин, след като предизвика катастрофа. При претърсването на колата, а в последствие и в хотелската ѝ стая, бе намерена още дрога. Осъдена беше на 2 години пробация и 100 часа общественополезен труд.

Тя премина през клиника за лечение на кокаинова зависимост.

Ясмин Блийт
Gulliver/Getty Images

Заради всичко случило се Ясмин Блийт не се беше показвала в публичното пространство близо 20 години, а папараците я бяха забравили.

До тези дни...

Бившата звезда и секси красавица от сериала „Спасители на плажа“ беше засечена и снимана в Лос Анджелис. Но толкова променена, че феновете в социалните мрежи не можаха да я познаят.
 

Вече 51-годишна актрисата изглежда доволна на снимките, докато разхожда кучета си в парка. Тя е качила доста килограми, а времето, годините и очевидно всичко случило се в живота ѝ определено не са ѝ повлияли добре.
 

От секси спасителката на плажа с червен, много изрязан бански и перфектни форми вече няма и помен. Ясмин вече е доста закръглена, с широка рокля, черен суитшърт с качулка и кафяви сандали.
 

И макар фигурата ѝ да няма нищо общо с образа ѝ на секси спасителка на плажа от сериала, медиите отвъд Океана коментират, че Блийт изглежда щастлива.
  За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук