/ iStock/Getty Images
Усмихнато куче самоед Каспър и намусеният котарак Ромео спечелиха стотици последователи в Инстаграм с невероятното си приятелство, съобщи в. "Дейли мейл".

Стопанката на двете животни Ринза Ли от Крайстчърч, Нова Зеландия, обича да ги снима заедно. Двамата не само се гушкат, но и да ходят на разходка заедно. Въпреки симпатиите си към Каспър, Ромео не може да смени намусеното си изражение и това разсмива минувачите, които го сравняват с усмихнатата муцуна на самоеда.



Двамата приятели са ходили на екскурзии с Ринза, посещавали са и туристически атракции.

Каспър е на шест години, а Ромео - на две. Ринза разказа, че дълго време е искала да си вземе коте, но се е притеснявала от реакцията на Каспър. Когато приятелката й приютила котка, завела Каспър на гости и се оказало, че той се държи много дружелюбно с нея. Затова се решила да попълни домакинството с още един любимец.



Когато Ринза завела Ромео у дома, държала животните отделно една седмица. Каспър обаче бил много любопитен и изолацията приключила бързо.
Сега Ромео е господарят на къщата. Първоначално котето се уплашило от големия Каспър, но бързо разбрало, че той е много добър.
Въпреки че Ромео изглежда намръщен, Ринза твърди, че той е най-милото коте на света и позволява на всеки да го гушка.