/ Gulliver/Getty Images
Семейството очаква два важни празника в края на месеца
Ноември е особено специален месец за херцога и херцогинята на Съсекс и техния 18-месечен син Арчи. Принц Хари и Меган ще отпразнуват първия си Ден на благодарността на 26 ноември в новия си дом в Санта Барбара, в който се преместиха през юли.
 

Арчи беше само на шест месеца по време на първия си Ден на благодарността миналата година и сега, когато е малко по-голям, ще може да се включи повече в семейните тържества.

Gulliver/Getty Images

Хари и Меган почетоха британска традиция по собствен начин в САЩ (СНИМКИ)

Бившата актриса Меган винаги е била голям фен на празника и е споделяла снимки в своя вече несъществуващ акаунт в Instagram и блога за начина на живот - The Tig. Меган дори веднъж показа кулинарните си умения със снимка, на която гордо стои до перфектно подготвена пуйка през 2016 г., когато връзката й с Хари беше още тайна.
 

Миналата година семейството прекара празника в Канада по време на шестседмичното си откъсване от кралските задължения. Двойката и бебето им се насладиха на време за себе си на остров Ванкувър.

„Стар“: Меган Маркъл очаква второ дете

Има още една причина месецът да е специален за Меган и Хари. На 27 ноември 2017 г. принц Хари и Меган Маркъл съобщиха новината за годежа си. На тази дата те празнуват своята годишнина, а вече се радват и на наследник.
Превод и редакция: DarikNews.bg