Преди принц Хари и Меган Маркъл публично да разкрият връзката си, те са правили всичко възможно, за да я запазят в тайна колкото се може по-дълго. В новата книга за семейството „Да намериш свобода“ е написано, че в началото не са излизали навън заедно, поръчвали са си храна за вкъщи, а за връзката им се е знаело само от роднините и най-близките им приятели.

На 31 октомври 2016 г. тайната им връзка бива разкрита. Вижте в канала "Royal News" във vbox7:

принц Хари и Меган
Gulliver/Getty Images

„Говори се, че вестник „Sunday Express“ е платил на служител на принцеса Юджини за тази информация“, споделят авторите на книгата Омид Скоби и Каролин Дюранд.

Това разстройва не само младата двойка, но и принцеса Юджини, която е много близка с братовчед си. В тийнейджърските си години те са се промъквали заедно в барове без да забележат останалите кои са те. Принцеса Юджини често е помагала на братовчед си в намирането на нова приятелка. По думите на Скоби и Дюранд принц Хари винаги се допитва до нея, когато има нужда от съвет. Поради тази причина принцеса Юджини се е почувствала като предател, когато разбира, че е обсъждала връзката му с Меган Маркъл не пред когото трябва.