Ким Кардашиян
Ким Кардашиян / Gulliver/Getty Images
Драматичният обир на бижута в Париж, при който Ким Кардашиян беше вързана и ѝ бяха откраднати бижута на стойност 9 милиона евро, става сюжет на филм.
 
Fashion Week" ще бъде адаптиран от графичен роман от 130 страници, който култовият френски автор на комикси и режисьор Джоан Сфар е написал, но който тепърва ще бъде публикуван, заявиха продуцентите, цитирани от БГНЕС.

Въоръжени мъже нападнаха и ограбиха Ким Кардашиян (ВИДЕО)

Звездата от американската риалити телевизия беше заплашена с пистолет, вързана и затворена в банята на луксозна резиденция във френската столица, където тя отседна по време на Седмицата на модата през октомври 2016 г., припомня агенцията.
 
Оттогава са повдигнати обвинения срещу 11 души във връзка с грабежа, най-големият, извършен срещу един човек във Франция за две десетилетия. Въпреки вълната от арести на предимно известни и застаряващи френски гангстери от кариерата, само едно бижу е било възстановено.

Заведоха дело за милиони срещу бодигард на Ким Кардашиян заради обира на бижута

Един от петимата бандити, които нахлуха в апартамента на Кардашиян, изтърва инкрустирано с диаманти кръстче на стойност 30 000 евро, докато бягаше от местопрестъплението с колело. Бижуто беше открито от минувач няколко часа по-късно. Предполагаемият ръководител на обира, 61-годишният Аомар Айт Кедаче, каза на разследващите, че се е мъчил да намери купувач за 18,88-каратовия пръстен на Кардашиян.
 
По думите на продуцентите по филма се работи от началото на годината и се водят разговори за разпространението му.

Семейство Кардашиян не мърда без охрана след грабежа

Френската полиция все още се опитва да влезе в дирите на задигнатите бижута и вярват, че част от плячката е била продадена в Белгия.

И още:

Един от нападателите на Ким Кардашиян се извини с писмо

Ким Кардашиян показа следите от псориазис по лицето си (СНИМКА)

Ким Кардашиян и нейната чанта за 18 000 долара


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС