/ NOVA
Тъмни схеми и предателства в новите епизоди на модерната семейна поредица от вторник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA
Събитията излизат извън контрол и предизвикат истински хаос за героите в новите епизоди на „Алея на славата“. Модерната семейна поредица ще изправи любимите персонажи пред фатални изходи и шокиращи изненади от съдбата. От вторник до четвъртък в 22:00 ч. непремислени ходове ще застрашат живота на някои от героите и ще изпитат любовта и интуицията на други.

След мигновеното освобождаване от ареста, Пумпалов ще предприеме нови стъпи, за да осъществи поредната си тъмна схема. Неочаквана молба от Кънев ще го накара да даде непосилна задача на Марио. Дясната ръка на Пумпалов ще се съгласи, но това, което ще поиска в замяна, няма да бъде в интерес на подземния бос. Към кого е насочена кървавата поръчка и ще бъде ли изпълнена?

Междувременно срещата на Милен с Пумпалов никак няма да се хареса на инспектор Дерин и той ще направи всичко възможно младият готвач да стои настрана, дори това да коства участието му във финала на „Фламбе“. Въпреки старанието на Дерин, безпогрешната интуиция на Милен отново ще го отведе на правилното място в правилния момент. Въпреки желанието му да помогне обаче, той ще стане свидетел на тежка катастрофа, която ще преобърне света му и ще го срине емоционално.

Алея на славата
NOVA

Низ от събития ще обърнат плановете и на семейство Станеви. Отвличането на малкия Иво няма да остави Слави безучастен и той ще сподели тайната за извънбрачното си дете с един от най-близките си хора. Признанието ще предизвика домино ефект с един единствен изход за него и съпругата му Валентина. Дали тя ще реши да го подкрепи, ако разбере тайната, или двамата ще поемат по различни пътища оттук нататък?

Ще бъде ли освободен малкият Иво? Кой ще бъде поръчан от Пумпалов и защо? Ще се справи ли Марио със задачата? Кой ще попадне в тежката катастрофа, на която Милен ще стане свидетел? Какви са подозренията на Милен и ще успее ли той да събере смелост, за да продължи напред? – разберете в новите горещи епизоди на „Алея на славата“ от вторник до четвъртък от 22:00 часа по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“ за актуални новини.