Певицата Рита Ора всяка седмица се подлага на психотерапия
Певицата Рита Ора всяка седмица се подлага на психотерапия / снимка: Guliver/Getty Images

Популярната певица Рита Ора всяка седмица се подлагал на психотерапия заради фобията й от смъртта, разкрива сайтът Контактмюзик.

24-годишната звезда довери, че получавала психиатрична помощ още от ранна възраст. Тя страдала от панически пристъпи само като си помислела за евентуалната си кончина.

1,5 млн. лири убедиха Рита Ора да стане съдия в „Х Фактор”

„Смъртта е моята най-голяма фобия, признава Рита. Когато още бях момиче, често казвах на майка си „Мамо, не искам да умирам!”.

Отрано започнала да ходи по психиатри, а сега е на терапия всяка седмица. Рита Ора бе избрана в журито на предаването „Х Фактор”, чиито нов сезон започва във Великобритания следващата седмица. Певицата напуска раздираното от войната Косово, когато била само на годинка. Но първите й страшни спомени датират като по-голяма. Когато си играела с другите деца в Лондон тя се изплашила, че ще бъде отвлечена от духове.

„Играехме си на криеница в гробище в Ърлс корт. Тогава бях на 7 години. Никое от децата не ме откри. Веднага си помислих, че ще бъда отвлечена от духовете на умрелите”, споделя певицата.

Източник: БТА