Актрисата Памела Андерсън
Актрисата Памела Андерсън / БГНЕС, архив
Звездата от "Спасители на плажа" Памела Андерсън отрече слуховете, че поддържа романтична връзка с основателя на Уикилийкс Джулиан Асандж, който потърси убежище в посолството на Еквадор в Лондон, предаде Ройтерс.

Имайки предвид положението му, Андерсън изтъкна, че при подобни условия много трудно би могъл да възникне любовен роман. Родената в Канада звезда гостува на шведско телевизионно токшоу.
 
PETA избра Памела Андерсън за личност на 2016-а

Австралиецът потърси убежище в посолството на Еквадор в Лондон през 2012 година, след като шведските власти поискаха екстрадицията му по обвинение за изнасилване, датиращо от 2010 година. Асандж отрече да е извършвал подобно престъпление.

Памела Андерсън занесе вегански ястия на Джулиан Асандж (СНИМКИ)

Запитана дали е имала любовна връзка с Асандж, Памела отговори с усмивка: "Та той е като в затвор и подобни неща биха били много трудни! Но нека да видим како ще стане, когато той отново излезе на свобода!"

Памела Андерсън се съблече в защита на животните

Андерсън често споменава Асандж като една от предпочитаните от нея личности. "Той е най-известният политически бежанец на нашето време! Да бъдеш известен с това, че си преследван, не е позиция на силата, а позиция на уязвимостта. Той стана враг на САЩ, защото разкри най пазените им тайни. Джулиан се опитва да освободи света, като го просвети. Това е една романтична борба. Поради тази причина го харесвам!", заяви Андерсън.

Памела Андерсън и Джулиан Асанж се сприятелиха през 2014 г., след като известната модна дизайнерка Вивиан Уестууд ги запозна.
 

Актрисата Памела Андерсън
БГНЕС, архив

БТА