Орлин Павлов спечели VIP Brother 2012
Орлин Павлов спечели VIP Brother 2012 / Нова телевизия

Талантливият поп изпълнител Орлин Павлов спечели VIP Brother 2012. Певецът събра 55, 8% от зрителските гласове по време на големия финал на шоуто на 17 ноември.

Това определение - "Любима звезда на България", звучи много високопарно. Нямам идея защо зрителите ме избраха. Всеки има фенове. Аз не мога да говоря за себе си. Искам да благодаря на всички, които влязоха в Къщата. Мога да кажа, че с всички тях съм в много добри отношения", бяха първите думи на Орлин.

Пръв от финалистите Къщата на VIP Brother напусна световният шампион Благой Иванов-Багата, а малко след него си тръгна и синоптичката Никол. Третото място е за Къци Вапцаров. Той и Фънки изненадаха на напускане с прегръдка. Фънки му каза: "Филмът свърши, обичам те". Къци пък по-късно сподели, че също го обича и е научил много от него.

На второ място във VIP Brother 2012 остана Димитър Ковачев-Фънки, който веднага след излизането си от Къщата заяви: "Орлин е сладур, той трябваше да спечели".

Победата за талантливия изпълнител идва точно три години, след като той бе коронован за "Крал на бала" в друг телевизионен реалити формат - първия сезон на танцувалното шоу Dancing Stars.