Филмът ще е по родните киноекрани на 19-ти март
Зрителите на 25-ия "София Филм Фест" ще имат възможност да гледат новия български филм на режисьора Ивайло Пенчев "Като за последно", представен с огромен зрителски успех на фестивала „Любовта е лудост“ във Варна, след което и на "Златна роза", където бе отличен с наградата на публиката, съобщава NOVA NEWS.

Един от главните герои в "Като за последно" е възрастен, богат и известен писател, който помага на младо момиче, изпаднало в беда, по нетрадиционен начин – предлага ѝ да се оженят.

Това поражда поредица от комично-драматични събития, абсурдни преживявания на морския бряг, които разкриват човешките взаимоотношения. Историята е изпълнена със смях, сълзи и много любов.

Неслучайно една от главните роли във филма е поверена на младата актриса Мария Бакалова – първата българка номинирана за „Златен глобус“. Ивайло Пенчев споделя, че работата ѝ в "Като за последно" е преди да започнат снимките на "Борат 2". Той самият я пуска да отиде на последния кастинг, давайки по традиция път на младите.

На стори в Instagram актрисата публикува плаката на филма и написа: Очаквайте скоро! Като за последно!

Освен Мария в лентата участва цяло  съзвездие от любими на българската публика актьори – Васил Банов, Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев - Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев и много други.

Филмът излиза по родните киноекрани на 19-ти март.