Като част от холивудското издание на Vanity Fair за 2022 г., актрисата се появи със самостоятелна корица - и изглеждаше абсолютно невероятно. 56-годишната Кидман изглежда блестящо, демонстрирайки безупречната си фигура, включително тренираните си коремни мускули.

Носителката на "Оскар" е облечена в костюм в стил "ученичка" на Miu Miu, който включва горнище, много къса мини пола и чорапи до коленете. На кадъра се вижда как Кидман позира до жълти порти, заобиколена от малка градина с цветя. Знакът на Холивуд е монтиран на заден план, сякаш Кидман отваря портите на La La Land.
 
Междувременно в интервюто Кидман разказа за номинираното си за "Оскар" изпълнение на ролята на Люсил Бол в "Being the Ricardos" и разсъждава за своята продължаваща почти четири десетилетия кариера в Холивуд.

Двукратната носителка на "Еми" описва себе си като "малко странна" и твърди, че все още прилага същия подход към актьорската игра.

"Все още подхождам към актьорската игра така, сякаш току-що съм излязла от училището по актьорско майсторство. Наистина е странно, не е като да съм избрала да правя това. Просто е такова, каквото е. И когато това усещане и вълнение се изпари, тогава ще знам, че трябва да спра да се занимавам с актьорство".

 
БГНЕС