След 4 седмици на върха на БГ чарта, новият сингъл на победителя във втори сезон на X Factor оглави и официалната обща класация

Новият сингъл на Жана Бергендорф е на път да повтори успеха на „Самурай" и дуета й с Кристо „Играем с теб до края", които завладяха радио- и телевизионния ефир през 2014 г. и все още са сред най-слушаните български песни.

По данни на New Media Lab „Невъзможни сме сами" на талантливата изпълнителка, която спечели втори сезон на X Factor, е най-въртяното българско парче вече пета поредна седмица, а сега окупира и върха на общата класация, изпреварвайки чуждестранни хитове като Lean On на Major Lazer feat. MO & DJ Snake и See You Again на Wiz Khalifa feat. Charlie Puth.

Носителката на наградата „БГ Дебют" 2015 на БГ Радио е сред звездите на първото голямо турне този сезон, The Voice of Summer Tour, което стартира на 18-и юни в Благоевград и ще продължи в София, Пловдив, Бургас и Варна. Именно по време на тези концерти публиката ще чуе за пръв път предстоящия сингъл на Моисей с участието на Жана Бергендорф.

Всеки, който желае да сбъдне своята музикална мечта и да стане част от шоуто, което създава звезди, може да се запише на кастинг за четвъртия сезон на официалната страница на предаването: http://xfactor.novatv.bg/.