/ NOVA
Къци Вапцаров, Виктория Капитонова и Емануел Июджи влизат в остър спор в Кухнята на Ада
След промяната на състава на отборите миналата седмица, кулинарите в Hell’s Kitchen ще се впуснат в нова поредица от готварски изпитания.

Сините в състав: Станислав, Васил, Мацоев, Асен и Цанко и червените в състав: Цветомира, Виолета, Виктор, Наталия и Кристиан, ще трябва да приготвят бургери под зоркия поглед на шеф Виктор Ангелов, а загубилият отбор ще се изправи срещу този на звездите.

Златните трябваше да се лишат от още един опитен готвач миналата седмица – Деси Цонева. И тази вечер те ще са застрашени от елиминация, ако не спечелят кулинарната битка. В отношенията им обаче вече се вижда пропукване. Талантливият кулинар Емануел Июджи ще влезе в пререкание с ексцентричния Къци Вапцаров и амбициозната Виктория Капитонова. Дали това ще застраши шансовете на звездния отбор, предстои да стане ясно тази вечер.

Hells Kitchen
NOVA

Вечерната резервация ще покаже къде са слабите звена в новия син и новия червен отбор. Взаимни обвинения в саботаж и некомпетентност ще обтегнат още повече отношенията в двете кухни. Кулинарите ще готвят за звездния гост в ресторанта на шеф Ангелов – поп-фолк легендата Ивана. В края на епизода още един участник ще си тръгне от Кухнята на Ада.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.