Най-възбуждащите части от женското тяло
Най-възбуждащите части от женското тяло / Thinkstock/Getty Images

Ушите, краката, бедрата, гърдите, интимните зони - всичко това възбужда мъжете, но ще се изненадате, когато разберете коя част от женското тяло е най-секси според мъжете.

Невероятно, но гърдите не са на първо място, уточнява БГНЕС. Ако започнем отзад напред, на десето място сред най-възбуждащите зони са ушите. Те са отлични за началото на любовната игра, което напомня на мъжете хубав секс. Следват глезените, както и задната част на коляното. Там е много чувствителна зона, а мъжете са луди за такива зони.

Гърбът е на седмо място. Той вълнува мъжете, защото в някои ситуации те обичат да го гледат. След него е коремът, но не защото трябва да имате плочки, а защото силният пол обича мекотата на кожата. Ханшът също не е за подценяване, той е наистина привлекателен за мъжете, сочи проучване.

Навлизаме в най-горещата част от класацията. На четвърто място са гърдите. Съвсем заслужено на трето място са задните части, следват устните. Но без значение какви са на цвят или колко са големи, очите са най-сексапилната част от тялото на жената.