Множество продавачи предлагат косите на Бритни в интернет
Множество продавачи предлагат косите на Бритни в интернет / снимка: BGNES

Десетки продавачи по различни търгове в интернет днес предлагат "истински кичури" от косите на поп звездата Бритни Спиърс три дни, след като тя радикално смени прическата си, като си обръсна главата пред обективите на многобройни папараци.

И докато снимките на гологлавата звезда вълнуват американските медии, множество продавачи, надушили печалбата, предлагат в интернет предполагаеми части от косата на Бритни.

Освен кичури, чиято автентичност не може да бъде потвърдена, се предлагат и различни предмети от салона, където обхванатата от внезапен пристъп на екстравагантност звезда в петък вечер се раздели с косите си. За начална цена от 9.99 долара се продава дори "истинската метла, с която бяха събрани косите на Бритни". Около този предмет все пак има полъх на съмнение, тъй като метлата се намира в Каролина на около 4000 км. от салона, където се предполага, че са премитени косите на певицата.

Предлагането на коса от Бритни Спиърс е доста масово, като се има предвид, че един от собствениците на фризьорския салон обяви пак в интернет, че е събрал косите й и смята да ги предложи скоро на търг, като парите от продажбата ще отидат за благотворителност. (БГНЕС)