Как тийнейджърите приемат изолацията?
Ако само преди месец някой беше казал на който и да е тийнейджър, че в близко време ще му се наложи да прекара повече от 4 седмици в домашна изолация, затворен по 24 часа в денонощието с родителите си, сигурно щеше да се плесне по челото и да си пусне…  Били Айлиш!  

Днес обаче това е абсолютна реалност и е интересно да проверим как младите хора приемат ситуацията, в която всички се намираме, а и как се справят с „домашния арест“. Какво разказаха звездите от новия тийн уеб сериал „Аз съм Изи“? Вижте в канала "ife_stories"  във vbox7:

Симона Милушева се смята за късметлийка от гледна точка на това, че е влогърка и по цял ден снима видеа, редактира и монтира. В останалото време гледа сериали, а перфектният бърз тийн обяд за нея е кръстила „бъркоч“   

„Яйца, кашкавал, люти чушки на парченца, бекон и маслини – разбърквате и всичко това става най-вкусният омлет, който сте яли някога!“

Симона допълва, че вече ѝ се ходи и на планина, на море… и общо взето навсякъде би отишла, само не и да стои затворена вкъщи. Категорична е обаче, че дори и след края на извънредното положение трябва да бъдем изключително внимателни.

Дара Екимова пък споделя, че чака с нетърпение да се види с приятелките си от училище и да се смеят на нещата, на които са се смели досега.

„Хората са прави за това, че едва когато загубиш нещо, разбираш колко ценно е за теб!“

Тя допълва и че изолацията й се отразява добре, разбира се с всички, защото осъзнава че в такава ситуация всички трябва да бъдем отговорни и търпеливи. В момента оползотворява времето си като пише музика. Дара смята и че колкото по-отговорни сме към цялата ситуация, толкова по-бързо ще приключи всичко.

тийнейджър
iStock/Getty Images

Мари Константин пък признава че в момента категорично повече хапва, отколкото тренира и че това се случва по принцип - дори и когато не е изолирана  Най-много ѝ липсва нейната баба, защото с всички останали се вижда в „онлайн вариант“, а с нея най-малко се е виждала и чувала в последните седмици.

Какво още разказаха актьорите от „Аз съм Изи“ – вижте във видеото на life_stories!