/ Gulliver/Getty Images
Съпругът й принц Хари също се прибра при семейството си
Меган Маркъл вече се наслаждава на новия си живот в Канада. Тя беше уловена от папараци понеделник сутрин, докато разхожда сина си Арчи и двете си кучета в парк във Ванкувър.
 
Принц Чарлз ще поеме разходите на принц Хари и семейството му за една година

На снимките се вижда, че херцогинята на Съсекс се усмихва, следвана от дискретна охрана, в местния парк Хърт Хил.
 
В небрежно спортно облекло тя носи осеммесечния си син Арчи в кенгуру на гърдите, придружена и от двете им кучета.
 
Междувременно след бурята на Острова и принц Хари се прибра при семейството си. Той кацна на летището във Ванкувър след двуседмична раздяла със съпругата и сина си.
 
Херцогът на Съсекс е потеглил от Обединеното кралство за Канада в понеделник вечерта след един от последните си ангажименти като член на кралското семейство", съобщи британският вестник "Дейли телеграф".

След кралското решение за Мегзит: Принц Хари е тъжен и съкрушен

Хари напусна страната, след като вчера участва в среща на върха Обединено кралство-Африка за инвестиции в Лондон. На форума той се срещна с държавните глави на няколко африкански страни и с британския премиер Борис Джонсън.През уикенда от Бъкингамския дворец оповестиха, че принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат работещи членове на британската кралска фамилия, няма да използват титлите „кралски височества“ и няма да получават обществени средства. Решението на двойката да прекарва голяма част от времето си в Канада предизвика обществен дебат относно това кой трябва да плаща за охраната им.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук