Майли Сайръс ще играе в сериал на Уди Алън
Майли Сайръс ще играе в сериал на Уди Алън / Guliver/Getty Images

Американската певица Майли Сайръс ще играе в сериал на Уди Алън за американския гигант в онлайн търговията "Amazon", съобщи информационният сайт за медии Deadline.com.

Бившата звезда от детския сериал на Дисни "Хана Монтана", която се превърна в експерт по провокациите и успешна поп звезда, ще играе заедно със самия режисьор, който често се появява в своите филми. Тя ще си партнира и с актрисата Илейн Мей.

Майли Сайръс се сгоди за бившия си

Уди Алън ще потопи зрителите в атмосферата на 60-те години, съобщи Deadline.com. "Amazon" обяви преди година, че е поръчал телевизионен сериал на режисьора. Уди Алън за пръв път ще се занимава с такъв формат. Той обикновено прави по един филм годишно. За момента сериалът няма заглавие.

Netflix вече е в България

Той ще започне да се снима през март. "Amazon" се опитва по този начин да настигне "Netflix", който пръв започна да продуцира сериали като "Къща от карти" и "Оранжевото е новото черно". От една година насам и "Amazon" влезе в надпреварата със сериала "Transparent", в който се разказва за транссексуален баща и неговите деца, както и "Моцарт в джунглата". И двете продукции бяха високо оценени и се радват на няколко награди. Засега нито Майли Сайръс, нито Уди Алън са дали коментар за предстоящите снимки.

Източник: БГНЕС