Бронзовият медалист от сезон 6 на Hell’s Kitchen Димитър е един от най-коментираните участници този сезон. Връзката му с брокерката Симона, която започна в Къщата на Ада, накара много зрители да се запитат истинска ли е любовта между талантливия готвач и Мони Бонбони. Първи коментар за своите отношения двойката прави в новия епизод на подкаста “Кухнята след Ада” с водещ Станислав Иванов, победител от сезон 5.

Мони и Митко
Hell’s Kitchen

Димитър и Симона започнаха състезанието в различни отбори - той беше в изцяло мъжкия син отбор, а тя – при жените в червения отбор. Близостта между тях, обаче, не остана незабелязана и започна да дразни част от съотборниците им. В “Кухнята след Ада” Димитър коментира как е събрал сили да сподели чувствата си и страх ли го е било от отхвърляне.

Мони и Митко
Hell’s Kitchen

Участието на Димитър и Симона в Hell’s Kitchen беше белязано и от голям скандал от ревност. Проблемите за влюбените започнаха след влизането на футболния запалянко Нинов в отбора на червените. След едно от изпитанията дамите и Нинов празнуват победата си на басейна. Това предизвиква ревностна реакция в Димитър. Пред водещия Станислав Иванов той споделя каква е гледната му точка и защо се е стигнало до крайни заплахи.

Мони и Митко
Hell’s Kitchen

Искала ли е Симона да приеме пръстена на Димитър по време на годежа в Кухнята на Ада? Ревнива ли е брокерката? Какъв е животът на Митко извън кухнята и как се е запалил по бокса? Могат ли да постигнат съгласие Симона и Димитър къде да живеят след формата?

Мони и Митко
Hell’s Kitchen

Всичко това можете да разберете в новия епизод на “Кухнята след Ада”.

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.