Лов, първи впечатления от ромите и един карък в Къртицата 2
Лов, първи впечатления от ромите и един карък в Къртицата 2 / Къртицата 2: Разтърсване

Ловджийска задруга от петима мъже и една дама ще се прицелват в новото седмично меню на супергероите в Къртицата 2, а задачата на Марина, Георги, Евгени Иванов, Александър Сано, Костя и Емил Русев ще бъде сложна.

След съботните елиминации участниците в Базата останаха десет, а всеки от тях даде своя прогноза за предстоящия победител. „Златната тройка" бе сформирана от Емил Каменов, Евгени Иванов и Георги Стоянов.

Монтанският гард бе определен като „Доброто сърце" и въпреки грубиянското си поведение и слабо представяне в битките, очевидно е спечелил симпатиите на своите съотборници.

Втори в прогнозната класация е „Мъжът за подражание" - волейболната звезда Евгени. Всички единодушно го провъзгласиха за Капитан на Базата и похвалиха честността, морала и спортния му хъс.

Участниците предположиха, че „Умният биткаджия" Георги, притежава най-силните козове да стане победител в Къртицата 2. ММА боецът е най-добре физически подготвения супергерой, който освен това е изключителен стратег.

Тази вечер ще стане ясно желани гости в Базата ли са ромите Моро и Валя и защо Марина Мицич притеснено ще търси мъжката закрила на охранителя Емо Каменов.

Лов първи впечатления от ромите и един карък в Къртицата 2
netinfo

Копието, което Виктория Джумпарова нелогично заби пред Костя по време на елиминациите, ще сложи край на тяхното приятелство. 28-годишният руснак откровено ще й сподели огорчението и яда си от тази нейна постъпка и ще потърси нови стратегически ходове за приобщаване към Групата.

Лов първи впечатления от ромите и един карък в Къртицата 2
netinfo

Емил Русев ще сподели челен опит и ще провокира интересен разговор за „лошия късмет", с който манекенката Виктория орисва всеки около себе си. Доказателствата - всеки, сближил се с Вики в Базата, вече е вън от играта.