Актьорът развълнува жури и зрителите с романтика и автентично присъствие
Ленард Коен изпрати на първо място в класацията на „Като две капки вода“ Димитър Маринов, осигурявайки му победа за изминалата вечер. Романтичното настроение на изпълнението беше допълнено от сватбените снимки на десетки български семейства, които присъстваха виртуално в залата. Желаещите да бъдат част от виртуалната публика на уникалното шоу за преобразявания могат да се регистрират в специално създадена платформа.

Хитови парчета и талант завладяха сцената за поредна вечер, предлагайки изненади и изключително настроение. „Образът на Тина Търнър в тази песен е като тигър, заторен в клетка. Емоцията се усеща в трепването на устните, в погледа, но няма никакви излишни движения“, разказа Маги Джанаварова, която наелектризира журито с емблематичното парче „Hero“.



Малко по-късно Луна се преобрази в звездата на италианското диско – Сабрина.



Анди пристигна с провокация и танци на сцената като Lmfao.



R&B ритъм прозвуча с Drake, в чиито обувки влезе Фики с готовност за нов стил и предизвикателства.



След изпълнението на Лили Иванова DARA беше изненадана от своя колега Стефан Илчев, който направи една от своите автентични имитации на примата.



„С тази песен Фреди Меркюри предава щафетата нататък. Това е една легенда, а песента е непреходна. Искам да благодаря на всички артисти, които държат духа си бодър“, сподели развълнувано Galia, минути преди „Show must go on“ да огласи залата.



С помощта на холограма JJ се преобрази в красивия дует на Luther и Марая Кери, обирайки овациите на журито и своите колеги.



За няколко минути Тото се включи в момчешката банда на всички времена - Backstreet Boys. В образа на AJ изпълнителят и балета Funky Monkeys пренесоха публиката в изоставения замък от култовото парче Everybody.



Следващата седмица Луна ще бъде Despina Vandi, а Тото ще имитира кралицата на българската поп музика Мария Илиева. Galia обеща да остави всички задръжки за образа на Фърги, а Анди ще опита тембъра на Луис Армстронг. Фики ще премине отново в женски образ като Ейми Уайнхаус, а Dara ще бъде Росалия. Маги Джанаварова ще потърси мрачното настроение на Мерилин Менсън, а JJ ще извиси глас като Мария Калас. Победителят за вечерта – Димитър Маринов, ще направи стъпка към неповторимата Лайза Минели и един от нейните вечни хитове.

Следете Facebook страницата на предаването , Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.