/ Красена Ангелова/NOVA
Валери Гендов се завръща в търсене на откраднатите милиони – този петък, от 21:00 ч. по NOVA
Кървава престрелка променя хода на събитията в следващия епизод на хитовата криминална драма „Клетката“ – този петък, от 21:00 ч. по NOVA. Докато минутите на Ина (Гергана Данданова) на свобода изтичат, тя бърза да стигне навреме обратно в затвора. Тя напълно осъзнава, че Димитър Пелев (Асен Блатечки) е заложил кариерата си, за да й осигури официално разрешително за двойна смяна на външен работен обект. След като успява да спаси дъщеря си, Ина за нищо не света не би го предала. Малко преди да прекрачи прага на затвора обаче среща човека, разрушил живота й - Валери Гендов (Явор Ралинов). Какво е намислил Шандо, дали Ина ще намери начин да го спре и изобличи?

Клетката
Красена Ангелова/NOVA

Междувременно Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) е готов на всичко, за да защити семейството си. След опасната акция в Косово, където успя да измъкне милионите буквално под носа на Валери, сега той има още по-важна задача. Тото трябва да доведе плана до финалната точка, връщайки парите на първоначалния им собственик – Антон Миланов-Архонта (Боян Младенов). Така смята да осигури безопасността на близките си, заплашвани от безскрупулния бизнесмен. Как ще протече срещата му с Архонта и ще помогнат ли мерките за сигурност, които Арнаудов е взел? Кои непредвидими събития и внезапно появили се врагове могат изцяло да преобърнат плановете му?

Клетката
Красена Ангелова/NOVA

Неочакван обрат предстои и в затвора, където главният надзирател Кирил Горанов (Веселин Петров) се радва на неприятностите, задаващи се за социалния инспектор Пелев. Целта му да го отстрани веднъж завинаги изглежда все по-възможна. Последиците от обявяването на Ина за национално издирване стават сериозни. Може ли Димитър да се спаси от дисциплинарно уволнение и кое събитие ще разбуни духовете зад решетките още повече, не пропускайте да проследите в следващия епизод на „Клетката“ този петък, вече от 21:00 ч., по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата му и в официалния Instagram профил.