Ким и Кортни Кардашиян считат, че са открили причината за разпространението на COVID-19. Кортни Кардашиян видя библейското пророчество, свързано с коронавируса. Тя публикува ред от девета глава на „Трета книга Царства“ от Стария завет, в който се говори за божия епидемия”, която ще бъде изцелена след покаянието на човечеството. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

Посланието гласи: "Когато заключа небето, за да не вали дъжд, и заповядам на скакалците да изядат културите или изпратя епидемия на Моя народ, ако Моят народ се моли, покае и отърве от злините, които е извършил, тогава ще ги чуя от небето, ще им простя греховете и ще накарам земята им да разцъфне отново”.
 
 Сестра й Ким Кардашиян откри, че ясновидката Силвия Браун е предсказала COVID-19 още през 2008 г.:

„Около 2020 г. тежко заболяване, подобно на пневмония, ще се разпространи по цялото земно кълбо. То ще атакува белите дробове и бронхите на хората, устоявайки на всички познати методи на лечение. Странен е фактът, че болестта ще утихне толкова бързо, колкото се е появила, но ще се завърне 10 години по-късно, след което ще изчезне завинаги“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sending everyone lots of love today

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) onМагнетичните сестри Кардашиян - Ким и Кортни